Smycken

Populära smycken

Högtider

Märkessmycken

Märkesklockor

Material

NyheterGuldfynd

Klockkungarna

Ge bort ett smycke på alla hjärtans dag

Den 14:e februari är det "alla hjärtans dag", kallas ibland för Valentindagen. Denna dag firas till minne av helgonet Sankt Valentin vars starka tro på kärleken ledde till att han trotsade lagen vilket ledde till hans död. I Sverige började vi fira alla hjärtans dag på 1950-talet, och på 90-talet hamnade denna kärlekens dag i almanackan.

Denna dag känns mycket välbehövlig då vi alltför sällan tar oss eller har tid att tänka lite extra på dom vi tycker om. Kanske ringa och prata med någon vi inte pratat med på länge eller ge bort en liten kärleksgåva för att visa att vi bryr oss. Ett presenttips till alla hjärtans dag kan vara ett smycke som är en utmärkt present att ge bort på alla hjärtans dagen. Då det är kärlekens dag så är det såklart smycken med hjärtan som är mest populära. T.ex. ett halsband med hjärta eller armband med hjärta. Dom flesta smyckesbutiker online säljer olika typer av hjärtan som kan passa att ge bort på Valentindagen. Här finns flera nätbutiker som säljer hjärtsmycken. Andra presenter som kan vara uppskattade på t.ex. Alla hjärtans dag är ju t.ex. snygga kläder eller väldoftande parfymer som garanterat uppskattas av både killar och tjejer.

Ge bort ett smycke på alla hjärtans dag
© Copyright 2012-2018 Guldochsilver.nu. Alla rättigheter förbehållna. | Kontakta oss via mail på info[at]Guldochsilver.nu